Hungária Vendégház     Olcsó Szállás Budapesten

 Languages

 
  English
  Deutsch
  Français
  Română
  Polski
  Español
 

Olcsó Szállás Budapest
Vendégházunk egy felújított, hangulatos századfordulós épületben található 10-15 percre a város központjától. Egy- két- három- négyágyas szobáink fürdőszobával, tv-vel felszereltek. A szálláshely ideális párok és kis csoportok számára. 24 órás recepció, ingyen internet, térképek, információs anyagok állnak vendégeink rendelkezésére. A parkolás a vendégház mellett az utcán ingyenes. Őrzott, fizető parkológarázs a közelben, a Stadionok metróállomásnál található.
Út hozzánk

KELETI PÁLYAUDVARRÓL: 2-es metróval (piros) 1 megálló Stadionok állomásig. Hungária Köruti kijáratnál balra kb. 5 perc gyalog a 71.-es szám, vagy az 1-es villamossal 1 megálló az Egressy útig.

NYUGATI PÁLYAUDVARRÓL:3-as metróval (kék) 2 megálló a Deak Térig. Itt át kell szállni a 2-es metróra (piros), 3. megálló Stadionok állomásig. Hungária Köruti kijáratnál balra kb. 5 perc gyalog a 71.-es szám, vagy az 1-es villamossal 1 megálló az Egressy útig.

DÉLI PÁLYAUDVARRÓL: 2-es metróval (piros) 8 megálló Stadionok állomásig. Hungária Köruti kijáratnál balra kb. 5 perc gyalog a 71.-es szám, vagy az 1-es villamossal 1 megálló az Egressy útig.

NÉPLIGET BUSZPÁLYAUDVARRÓL az 1-es villamossal az Egressy útig, ami a hatodik megálló.

FERIHEGY REPÜLŐTÉRRŐL: Airport minibusszal (2490.- forint). Tömegközlekedéssel a 200-as busszal Kőbánya kispest állomásig, onnan 3-as (kék) metróval Népligetig, majd 1es villamossal 6 megálló az Egressy útig. Új lehetőség az 1-es Terminálról a vonat. a Zugló megállóhelynél kell leszálni, majd balra a Hungária krt 71. Vagy 1 megálló az 1-es villamossal az Egressy útig. A jegy ára csak 250.- Ft!!!
 
 
 
 


©2003-2009
HungariaGuesthouse.com
All Rights Reserved.