Hungaria Guesthouse     Budapest, Hungary

 Languages

 
  English
  Deutsch
  Franšais
  Polski
  Espanol
  Magyar
 

Hungaria Guesthouse

Pensiunea Hungaria este o constructie in stil vechi aflata la 10 minute de centrul orasului.Va putem oferi camere cu un pat,duble ,triple sau pina la maxim 5 paturi,ideal pentru perechi sau grupuri mici de turisti.Avem o micuta gradina insorita in fata casei,receptie 24 de ore ,internet si harti turistice gratuite si puteti sa folositi si masinile comune de spalat.Receptia noastra prietenoasa va poate ajuta cu informatii despre oras si transportul in comun chiar si in limba romana.
Cum puteti sa ajungeti la noi:

De la gara centrala Keleti(gara de est): luati metroul rosu o statie pina la Stadionok si cautati iesirea spre Hungaria krt. si o luati in stinga si mergeti pina gasiti nr 71 care se afla pe partea dreapta a drumului sau luati tramvaiul nr. 1 o statie pina la Egressy ˙t in directia Arpad hÝd si va intorceti 50 de metri in directia opusa de mers a tramvaiului si veti gasi numarul 71.

De la gara Nyugati (gara de vest): care se afla pe linia metroului albastru luati metroul pina la statia Deak ter apoi shimbati cu metroul rosu pina la Stadionok si de acolo la fel ca de la gara Keleti .

De la gara Deli (gara de sud): luati metroul rosu si la Stadionok coboriti si ma departe scrie mai sus.

De la autogara internationala Nepliget luati tramvaiul nr.1 si coboriti la statia Egressy ˙t. si de acolo doar traversati strada si gasiti nr. 71.

FERIHEGY AIRPORT: De la aeroport ori luati airport minibus care costa 2300 ft . sau 9 euro pe persoana si va duce direct la adsresa ori luati autobuzul nr. 200 pina la K§banya Kispest care este capatul metroului albastru si de acolo luati metroul pina la statia Nepliget unde schimbati cu tramvaiul nr. 1 si coboriti la Egressy ˙t.
 

orca hostelworld


©2003-2009
HungariaGuesthouse.com
All Rights Reserved.